La sala petita acull l'últim èxit de Jordi Casanovas: "Idiota"

per Redacció, 10 d'abril de 2015 a les 18:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 10 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
TEATRE. Amb les entrades exhaurides des de fa setmanes, dos reconeguts actors catalans, Anna Sahun i Ramon Madaula són els protagonistes de l'última obra del reconegut director català Jordi Casanovas: "Idiota"
Amb un plantejament que recorda "El mètode Grönholm", Jordi Casanovas construeix un thriller al voltant de dos únics personatges que centren l'acció. 

Idiota aparenta ser d'entrada, una comèdia, però poc a poc, acaba esdevenint un thriller. La història passa en un laboratori de psicologia on s'està duent a terme un experiment amb voluntaris. Un fracassat empresari ( Ramon Madaula ) es presenta a unes proves psicològiques molt ben remunerades que formen part, sense que ell ho sàpiga al principi, d'un misteriós experiment que està desenvolupant una important fundació. Qui s'encarrega de fer-les és una atractiva psicòloga ( Anna Sahun ) que el posarà constantment a prova, duent-lo a reaccions insospitades. Per això, el què l'home es pensava que seria una manera fàcil i senzilla d'aconseguir diners per resoldre els seus problemes econòmics, es convertirà en una trampa, tant física com psicològica. 
Casanovas aconseguix crear una joc mental en l'espectador i una trama plena de suspens entre els dos personatges. Sahun i Madaula conviden a l'espectador a resoldre els diferents obstacles amb el què els troba l'obra i amb un inesperat desenllaç...

Foto: Kursaal Manresa

Anna Sahun i Ramon Madaula donen vida a dos personatges una mica inquietants que, a primera vista, no resulten gaire simpàtics. De fet, el voluntari és groller i la psicològa molt seca. Una feina complicada per als actors però imprescindible perquè la història funcioni.
Idiota sorprèn per la seva senzilla i entenedora trama. Amb només dos personatges i una hora i mitja, Casanovas ha aconseguit crear una història que no deixarà a ningú indiferent.
  
Idiota  sorprèn per la seva senzillesa. Amb només dos personatges i una hora i mitja aconsegueix crear una història memorable i carregada d’intenció, que crec que no deixarà indiferent.



Participació