Obertes les votacions per als vintens premis Oleguer Bisbal

per Redacció, 1 d'abril de 2015 a les 12:31 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 d'abril de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
NOTÍCIES DEL POU. A partir d’avui ja es poden votar als manresans més manresans en tres categories a través del web. Els guardons es lliuraran el pròxim 29 d’abril després del debat entre alcaldables que El Pou organitza conjuntament amb la Federació d’Associacions de Veïns.

Oleguer Bisbal, un personatge de còmic que Manel Fontdevila va crear per a El Pou de la gallina , és la figura que, des de fa dues dècades, encarna l’esperit i el premi a la manresanitat en les votacions populars que recull la revista de paper i, des de ja fa una bona colla d’anys, també la pàgina web germana www.elpou.cat

 
Des d’avui ja es pot votar en aquest enllaç . També ho podran fer mitjançant una butlleta de paper els lectors i subscriptors de la publicació el dia de Sant Jordi. Com cada any, El Pou serà al Passeig commemorant el seu aniversari. Els vots vituals i les butlletes s'han de fer arribar a la redacció de la revista abans del 25 d’abril.

Jaume Pons i Agulló, traspassat recentment, rep el premi de l'alcalde Jordi Valls l'any 1998.

Les tres categories dels guardons són, primerament, el del “manresà o manresana de més actualitat”; en segon terme el premi al “manresà o manresana del Pou” que se selecciona entre els onze entrevistats en profunditat duran les dues Diades de Sant Jordi, i, finalment, la distinció al “manresà més manresà” que han rebut, entre altres, Rosita Casas (1996), Jaume Pons (1998), Josep Vila-Closes (1999), Simeó Selga (2000), Antoni Quintana (2004), Josep Tomàs Cabot (2006), Josep Padró (2009), Lluís Calderer (2010), Leandre Fusté (2011),  Josep M. Mata (2013) i Glòria Ballús en l’última edició.

Els guardonats de l'any passat amb l'alcalde Valentí Junyent i Jaume Puig, president de l'Associació Cultural El Pou de la gallina

L’entrega de premis es farà a la Sala Plana de l’Om de Manresa el pròxim dimecres, 29 d’abril després del debat entre els números 1 de les llistes per a les eleccions municipals que se celebraran al maig i que El Pou organitza en col·laboració amb la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa.  






Participació