Taula rodona sobre polítiques mediambientals a Manresa: present i futur

per El Pou, 3 de març de 2015 a les 11:48 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de març de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Es va fer dimecres, 4 de març, a la Sala d'Actes del Centre Cultural del Casino,
La taula rodona, dins del cicle  Temes del Pou , va comptar amb la presència d' Alba Alsina (ERC),  Lluís Cano (ICV),  Felip González (PSC),  Jordi Masdéu (CUP) i Jordi Serracanta (CiU).


 Foto: Jaume Puig
 
En el mateix acte es va presentar el número de març de la revista  El Pou de la gallina , que ofereix un reportatge sobre el patrimoni natural de la ciutat. D'altra banda, el personatge entrevistat a fons és la poeta Sònia Moya .

Com a ecosistema, la ciutat té diferents espais diferenciats que, alhora, li aporten funcions diferents. Bàsicament, distingim una Manresa més urbanitzada i una altra de més verda plena d’indrets i estampes per descobrir i gaudir. El rodal és l’espai més ruralitzat i naturalitzat. El 2009, la Comissió de l’Anella Verda va determinar que aquest contorn urbà estava format per un conjunt d’espais que, pels seus valors socials, ambientals, paisatgístics i productius agraris, s’han de protegir, connectar i potenciar.


Riera de Guardiola. Foto: Ignasi Cebrian



Participació