Els periodistes conviden l'alcalde a passar comptes

per Redacció, 20 de febrer de 2015 a les 11:08 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de febrer de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
POLÍTICA MUNICIPAL. La Demarcació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes i els mitjans de comunicació locals organitzen el dijous 26 de febrer, a les 8 del vespre, el primer acte públic conjunt per fer balanç del mandat de Valentí Junyent, amb el nom de "L'alcalde passa comptes".
L'acte, obert al públic, tindrà lloc a la seu de la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes, a la Plana de l'Om. Junyent ha acceptat la proposta plantejada per la demarcació del Col·legi de participar en un debat amb els directors dels mitjans de comunicació locals, durant el qual tindrà l'oportunitat de rendir comptes de la feina feta i respondre les preguntes dels periodistes i de la ciutadania.


Qui ho desitgi ens pot fer arribar, per escrit i abans del dia 25 de febrer, una qüestió que es plantejarà durant el debat, a l'adreça: [email protected] o bé al compte Twitter @elpoudigital.

L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent Foto: Silvia Berengueras



Participació