Música i monòlegs són la mescla del nou espectacle de Berto Romero

per Redacció, 16 de febrer de 2015 a les 13:58 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de febrer de 2015 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
TEATRE. El cardoní Berto Romero va exhaurir les entrades del teatre Kursaal amb el seu nou espectacle "Sigue con nosotros", en què es barreja humor, música i ball. El "nebot" de Buenafuente ha crescut i, amb el seu nou espectacle, ve a explicar com han passat els anys en la seva vida.
"Sigue con nosotros" comença amb un documental on s'explica la vida de Berto, amb humor i molta ficció, però amb les aconseguides col·laboracions de Risto Mejide o Andreu Buenafuente. En aquesta petita introducció es dóna explicació al perquè Berto va estar durant tant temps desaparegut i sense fer cap espectacle. I és que després de 15 anys les coses canvien i t'acaben mostrant que no només necessita un canvi la teva carrera professional, sinó que al mateix Berto també li canvien les coses.

Com ja s'ha dit, les coses canvien i és per això que, si en l'espectacle anterior trobàvem un Berto adolescent, amb problemes propis d'un jove de 25 o 30 anys, ara ens trobem amb un Berto de gairebé 40 anys, que ens parla del seu nou paper en un món ple de responsabilitats... En aquesta barreja d'autobiografia i ficció, l'humorista ens parla de temes de familia (el matrimoni i pare de 3 fills), el sexe i, per descomptat, el seu nas.


Molt públic es va decebre per l'espectacle, i és que es nota un reciclatge d'acudits i cançons del seu programa a La Sexta: El programa de Berto. Personalment, penso que molts dels que van anar a veure l'espectacle sabien què seria: veure el programa que Berto havia fet a La Sexta, però, aquest cop, en directe.
 



Participació