Taula rodona sobre l'impacte de la Llei Wert a les escoles manresanes

per Redacció, 5 de setembre de 2014 a les 10:53 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 5 de setembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
NOTÍCIES DEL POU. Es va fer dimecres, 3 de setembre, a la Sala d'Actes del Centre Cultural del Casino.
L'Associació Cultural El Pou de la gallina ha reprès el cicle "Temes del Pou" després de la pausa estiuenca amb la taula rodona sobre l'aplicació de la Llei Wert a les escoles manresanes, que va comptar amb la presència de Teresa Casals , membre de la coordinadora nacional de Somescola;  Ester Plans , representant del sindicat USTEC-STEs; Xavier Valls , professor de l'institut Pius Font i Quer, i Marissi Valverde , mestra de primària de l'escola Ítaca, moderats pel periodista Carles Claret, cap de redacció d'El Pou de la gallina.


D'esquerra a dreta, Carles Claret, Teresa Casals, Ester Plans, Xavier Valls i Marissi Valverde Foto: Jaume Puig

En el mateix acte es va presentar el número de setembre de la revista El Pou de la gallina , que ofereix un ampli reportatge sobre la LOMCE i l'inici del curs escolar. D'altra banda, el personatge entrevistat a fons és Antoni Llobet , portaveu de l'Ajuntament de Manresa i director general de Centres Docents de la Generalitat.


Les mobilitzacions populars i la negativa del departament d’Ensenyament han estat una tònica habitual des que el ministeri d’Educació va deixar entreveure les intencions de la nova Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat Educativa (LOMCE). Tot i les protestes i les pressions per desobeir les imposicions de Madrid, la realitat és que el nou curs comença amb la implantació progressiva de les noves regles del joc a l’espera, això sí, del transcurs dels esdeveniments polítics.

Pancartes del Bages a la manifestació contra la Llei Wert a Barcelona, el 14 de juny. Foto: Arxiu 



Participació