Més Que Paraules. Rosat 2013

per Joan Sala Pallarès, somelier de Vins Alsina, 15 de juliol de 2014 a les 00:00 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 15 de juliol de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
VINS. Un raïm que neix de l’amor per la terra. Un vi que neix de l’amor pel raïm. I un plaer que és Més Que Paraules, una presentació nova d’aquestes dues persones emprenedores, el Jordi i el Mirko, del celler Jaumandreu, bons amants del vi i que han decidit oferir-nos aquest any.

El vi que presenten ara és del Pla del Bages, elaborat amb raïms de les varietats Merlot i Sumoll, procedents de ceps joves de menys de deu anys condicionats pel rigor del clima, l’escasa pluja i el sòl ondulat. Maceració curta en fred i posterior fermentació espontània en dipòsits d’acer inoxidable durant setze dies a temperatura controlada de divuit graus. Criança en ampolla. I una petita producció de 3.500 ampolles.
 
En definitiva, és un vi de color rosat viu i brillant, intens i elegant, on destaquen les notes de fruita vermella tipus maduixa i gerds. El pas per boca és fi i equilibrat, voluminós i aromàticament intens. El seu bon nivell d’acidesa fa que la sensació final sigui dolça, fresca i prolongada.
 
El Més Que Paraules 2013 és un vi per gaudir-ne en qualsevol moment.

Arxivat a:
Cultura, bages, jaumandreu, vins, VINS



Participació