“A solas” amb Estopa, al Kursaal

per Aida Solà, 24 de juny de 2014 a les 22:39 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de juny de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
MÚSICA. La nit abans de la revetlla de Sant Joan, el Teatre Kursaal es preparava per rebre els  germans Muñoz, David i José, també coneguts com Estopa. El duet de Cornellà presentava un concert íntim en format acústic en què van repassar les cançons més destacades de 15 anys de carrera musical.

Amb les entrades exhaurides, Estopa presentava la seva última gira: “A solas”. Amb el Kursaal ple de gom a gom, els germans van aconseguir emocionar el públic manresà amb un format molt diferent al dels antics concerts dels de Cornellà. Acostumats a omplir estadis, pavellons i grans recintes, aquesta vegada, Estopa ha volgut presentar el seu final de gira d’una manera molt més íntima, fins el punt de voler trobar la calidesa d’un teatre. Així, el Kursaal es va transformar, durant dues hores, en l’escenari ideal per conèixer el duet del Baix Llobregat.

 
Quan passaven uns minuts de les 9 del vespre, les llums de la Sala Gran del teatre s’apagaven per donar el tret de sortida a un concert a dues veus i amb l’únic acompanyament de les seves guitarres. El públic manresà tenia clar que l’espectacle anava de dos germans, dues guitarres i un únic objectiu: gaudir de la nit. A partir d’aquell moment, començava “A solas”.

Al llarg del concert, els germans Muñoz van repassar les 15 cançons més conegudes de la seva carrera com ara “Tu Calorro”, “La raja de tu falda”, “Pastillas de freno”... Estopa també va interpretar cançons dels seus inicis com a grup i que, en els últims concerts, s’havien trobat a faltar com “Ojos Rojos”. També hi va haver moments de crítica a la societat en què vivim com el qie va precedir al tema “Pastillas de freno”.




Participació