'Dones com jo' arriba al Kursaal

per Aida Solà, 24 de març de 2014 a les 11:51 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de març de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
TEATRE. Un cap de setmana i tres funcions plenes de gom a gom. Aquest cap de setmana, el Teatre Kursaal de Manresa ha acollit la nova obra de les T de Teatre i Pau Miró: ‘Dones com jo’
Com ja és tradició al Kursaal de Manresa, des de fa unes quantes temporades en el TOC de teatre, les T de Teatre tornen a presentar, després de l’èxit d’Aventura, el seu nou espectacle, dirigit i escrit per Pau Miró: Dones com jo.

Les quatre actrius i el jove escriptor presenten una comèdia on es mescla la negativitat i la visió positiva de les coses, la tristor i la diversió, el passat, el present i el futur de quatre vides que es troben estancades en un pis de 30 metres quadrats quan les quatre dones estan a punt de fer 50 anys.

Dones com jo és un text intel·ligent i brillant que combina a la perfecció, amb un àgil joc teatral, una història que fa que al públic li passin volant els 80 minuts d’espectacle. I passen rient, patint, rumiant i gaudint amb les peripècies de les quatre actrius. En destaca la interpretació d’Àgata Roca, que és qui personifica el drama a l’escenari.


El correctíssim ús dels silencis, les mirades, les pauses i les respiracions ajuden l’espectador a assimilar tot el que va passant dalt de l’escenari. I és en aquest punt on es nota la llarga trajectòria de les T de Teatre.
 
L'escenografía sembla hagi fet aturar el temps i, alhora, contrasta dins d’un marc totalment actual pel que fa al guió i a la temàtica. I això dóna al text un toc tan desconcertant com original. L’estètica senzilla fa que les interpretacions justes, però no per això menys bones, encaixin a la perfecció dins de la nova aventura de les quatre amigues.
  
Arxivat a:
Cultura, dones, com, teatre, pau, miró, TEATRE



Participació