Aprenent lliçons d'amor

per Aida Solà, 20 d'octubre de 2013 a les 21:37 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 d'octubre de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
TEATRE.  De musicals n’hi ha de diferents classes; des dels de gran format —Swenney ToddEl Fantasma de l’ÒperaAnything Goes— als de petit format —The Last Five Days,Pegados— i tots tenen el seu lloc dins el món de l’espectacle. El musical d’avui pertany als del segon grup, no per això menys important. Joe di Pietro, autor del text i Jimmy Roberts, de la música van crear un dels espectacles més vistos del off Broadway i si l’aneu a veure entendreu per què.
Si no us agraden els musicals, no cal que continueu llegint, però com que a mi sí que m’agraden, continuaré escrivint.Com pifiar-la a la primera cita? Què pensen les dones mentre els homes els parlen? Què em vaig prendre el dia en que vaig decidir comprometre'm? Hi ha vida després el matrimoni? I sexe ? Totes aquestes preguntes i moltes altres seran la respostas a l'obra T'estimo, ets perfecte... Ja et canviaré! .
 
Quatre actors tenen el valor de introduir-se en la vida d'una vintena de personatges que narren, en petites històries, les seves diferències amb el sexe contrari.
   Mercè Martínez i Muntsa Rius amb el cartell propagandístic del musical Foto: Teatre Kursaal

Al llarg de diversos esquetxos som testimonis dels terribles avatars de diverses parelles fins arribar al moment central de l'obra: El casament. Posteriorment els personatges viuran absurdes situacions pròpies dels matrimonis com l'adaptació al primer fill, l'intent de tenir sexe mentre els fills reclamen atenció o el patètic intent de trobar nova parella després d'una ruptura.
 
Elisenda Roca , persona no habitual en la direcció, ho ha fet   cum laude . Ha portat a Frank Capdet , Mercè Martínez , Muntsa Rius i Jordi Vidal a la excel·lència, això sí, molt ben acompanyats per Andreu Gallén, pianista i director musical, i Víctor Pérez al violí. 


Arxivat a:
Cultura, amor, lliçons, aprenent



Participació