La Salle Manresa consolida el seu ascens a primera obtenint la primera plaça del grup

per Marc Orriols i Gol, 3 de maig de 2012 a les 23:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de maig de 2012 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
BÀSQUET-CRÒNICA. L’equip manresà només necessitava una victòria per poder assolir la primera plaça de grup. Ha estat contra el conjunt de C.B Balaguer Salud Automoció (70-54). Pau Virós, jugador base de l’equip campió, fa un repàs de la temporada, analitzant tots els aspectes claus. Ens explica com funcionen les fases que faran les pròximes setmanes i finalment pronostica com anirà la temporada vinent i què farà falta per poder-hi competir. Feia dues jornades que havien obtingut matemàticament la l’ascens a primera categoria catalana , i només els quedava aconseguir la primera plaça de grup per poder entrar a fases finals amb certa tranquil·litat. Així va ser, doncs, en un partit a casa contra l’equip de la Noguera en un matx relativament plàcid pels blanc i vermells.

Pau Virós ha estat el timó d'aquest equip rejovenit. Foto: Josep Gonzàlez

Els primers minuts van ser molt igualats. El primer quart va acabar amb un lleuger avantatge per l'equip manresà. El treball defensiu dels dos equips i l’encert d’alguns jugadors locals van fer que el partit s’anés decantant mica en mica pels manresans, qui sempre van creure i lluitar per la victòria. En cap moment, però, els visitants es van rendir, aguantant fins a la mitja part perdent de 9 punts de diferència.

La segona part va ser molt diferent: La Salle va agafar un avantatge de 20 punts de diferència insalvable per l’equip de Balaguer. Un inici de l’últim quart amb molta força per part dels lasalians, van permetre premiar als jugadors del sub-21 donant-los protagonisme. Fins i tot, el jove Jordi Oller, júnior de segon any, va jugar uns minuts. Finalment, victòria merescuda i primera plaça assegurada per un equip que està fent una temporada perfecta.

Celebració de l'equip dins del vestidor Foto: Josep Gonzàlez