Sant Fruitós acollirà d'aquí 15 dies el cinquè concurs hípic de doma clàssica

per Carla Márquez, 28 de juny de 2013 a les 00:20 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de juny de 2013 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
EQUITACIÓ. El Club Hípic Equitació del Bages és una de les referències a l'exterior de Sant Fruitós. Per cinquena vegada, obrirà les portes al públic en una demostració, en format de concurs, de l'especialitat de la doma clàssica, una bon trampolí per als qui es volen dedicar a l'hípica.
El proper diumenge dia 14 de juliol es realitzarà el cinquè concurs social de Doma Clàssica a les instal·lacions del Club Hípic Equitació del Bages, localitzat al municipi de Sant Fruitós de Bages. Aquest concurs està totalment obert a participants d'altres clubs hípics que vulguin sortir a pista per avaluar el nivell del binomi i posar-se a prova en un altre club hípic. A més, és un concurs idoni per iniciar-se en el món de la competició tant per a cavalls com per a genets i amazones. És absolutament recomanable per qui practica aquesta disciplina eqüestre.


Finalment, qui vulgui pot venir a fer un cop d'ull a les instal·lacions i, per suposat, a veure la competició que es portarà a terme aquest dia. Les portes estan obertes a tothom. Per a més informació, podeu trucar al 667.657.310.





Participació